TERUG naar nieuws

Een nieuwe uitdaging !

Beste klant,

Na meer dan 30 jaar ervaring met het merk Citroën (door reorganisatie van het dealernet bij Citroën) besloten wij om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vanaf 01 Maart 2019 treden wij toe tot het Euro Repar Car Service het multimerken netwerk van de groep PSA.

PSA heeft de merken : Peugeot, Citroen, Ds automoblies, Opel en Euro Repar Car Service.

Wat verandert dit concreet voor u ?

Eigenlijk niet zo veel, Wij staan nog steeds in voor een kwaliteitsvolle naverkoopdienst voor het cliënteel van Citroën. Wij zullen nog steeds  tweedehandsvoertuigen aanbieden en zullen u kunnen helpen bij de aankoop van een nieuwe wagen.

Wij zullen nog steeds uw Citroën kunnen onderhouden en herstellen volgens de regels en methodes van de constructeur en dit met behoud van uw (verlengde) fabrieksgarantie.

Wij zullen vanaf 01 Maart de werkzaamheden uitvoeren onder het Euro Repar Car Service netwerk, maar nog steeds gebruik maken van originele onderdelen en/of Eurorepar onderdelen. Deze Eurorepar onderdelen zijn een goedkoper alternatief maar voldoen aan de normen en kwaliteitstesten van de constructeur. Ook zullen wij ons verder bijscholen om uw auto volgens de regels van de kunst te onderhouden en herstellen.

Een nieuwe uitdaging !

Met het nodige enthousiasme van de volledige ploeg, zijn wij ervan overtuigd dat de jarenlange trouwheid van u aan onze garage zijn vruchten zal afwerpen om uw tevredenheid alsook de onze te vergroten.

Een multi merken garage !

De evolutie van de automobielmarkt maakt dat het voor ons belangrijk is ons open te stellen voor een nieuwe uitdaging met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Dit dankzij een attractief wisselstukkengamma en sterke technische vormingen.

 

Tot binnenkort !